We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

England är det mest populära landet för fotbollsresor med storlag som Manchester United, Liverpool, Arsenal, Chelsea, Tottenham och Manchester City. Listan kan göras lång.

Spanien är, förutom en mycket trevlig destination, också ett fotbollsland av högsta klass. Med lag som FC Barcelona och Real Madrid kan du njuta av fotboll av bästa kvalitet, god mat och ett behagligt klimat.

Med lag som Bayern München och Borussia Dortmund, fyllda läktare och en engagerad publik, gör Bundesliga till en av de mest intressanta ligorna i Europa. Perfekt för de som gillar stora städer och fotbollskultur.

I Italien kan du kombinera fotboll, fantastisk mat, shopping, sol och stränder. Med lag som Juventus, Milan, Roma, Napoli, kan du uppleva europeisk fotboll när den är som bäst

I Frankrike har PSG varit det mest framgångsrika laget under de senaste åren. Kombinera kultur, shopping, restauranger, nattliv med fotbollsbiljetter och du kommer garanterat få en lyckad helg.

Fotboll är den mest populära sporten i Nederländerna och varje år finns det lag som spelar Champions League / European League. Besök Amsterdam där du kan kombinera shopping, kultur och fotboll.