Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Manchester United är den mest framgångsrika klubben i engelsk fotboll och fotbollsresor med Manchester United är mycket populära bland fans över hela världen. Med en ledare som Mourinho och spelare som Lukaku, Pogba och på senare tid också Sánchez har man börjat bygga något riktigt stort. Vill du se laget kämpa om titlar under 2018/2019 så är det hög tid att jämföra priser från biljettförsäljare och resebyråer.

Hur köper man en fotbollsresa med Manchester United FC?

På vår sida hittar du dels endast biljetter till Manchester Uniteds hemmamatcher, men också paket med hotell och flyg. Bestäm först tillsammans med dina medresenärer vilken match ni vill se, jämför sedan de olika priserna och vad som ingår i fotbollsresan. De resebyråer som listas på vår sida är partners sedan många år tillbaka, vilket gör att du kan känna dig trygg i ditt köp. Hur vill du att biljetterna ska levereras? Skickade till ditt hotell i Manchester eller hem i brevlådan före avresa?

Besök Manchester Uniteds museum eller gå på en stadium tour

I samband med din resa kan du också utforska Old Trafford från närmare håll, kolla in Sir Alex Ferguson Stand, omklädningsrum och spelartunnel. Föreställ dig känslan av att komma ut på denna arena inför 75 000 vrålande fans! På museet kan du läsa på om klubbens över 100-åriga historia, spelare och tränare. Är Manchester United ditt favoritlag, bör du också ta en sväng förbi souvenirshopen.

Köp Manchester United-biljetter idag och börja drömma

Old Trafford ligger drygt 3 km utanför centrum så ett enkelt sätt att ta sig dit är att promenera. Välj annars mellan spårvagn, buss eller taxi för att ta dig till arenan. Biljetter till Man U:s hemmamatcher är inte helt lätta att köpa på grund av dess efterfrågan, är du medlem i klubben kan du ansöka om biljetter och eventuellt få möjlighet att köpa. Ett annat sätt är att vända dig till en av de försäljare vi listar här på sajten för att säkra dina biljetter.

Matcher säsongen 2021 | 2022

29 sep 2021
Manchester United vs Villarreal
Old Trafford
Champions League
fr 350 kr
Läs mer
2 okt 2021
Manchester United vs Everton
Old Trafford
Premier League
fr1 495 kr
Läs mer
20 okt 2021
Manchester United vs Atalanta
Old Trafford
Champions League
fr 350 kr
Läs mer
24 okt 2021
Manchester United vs Liverpool
Old Trafford
Premier League
fr2 450 kr
Läs mer
30 okt 2021
Tottenham vs Manchester United
Tottenham Hotspur Stadium
Premier League
fr3 390 kr
Läs mer
6 nov 2021
Manchester United vs Manchester City
Old Trafford
Premier League
fr2 650 kr
Läs mer
20 nov 2021
Watford vs Manchester United
Vicarage Road
Premier League
fr2 085 kr
Läs mer
27 nov 2021
Chelsea vs Manchester United
Stamford Bridge
Premier League
fr4 295 kr
Läs mer
30 nov 2021
Manchester United vs Arsenal
Old Trafford
Premier League
fr1 500 kr
Läs mer
4 dec 2021
Manchester United vs Crystal Palace
Old Trafford
Premier League
fr1 350 kr
Läs mer
8 dec 2021
Manchester United vs Young Boys
Old Trafford
Champions League
fr 350 kr
Läs mer
18 dec 2021
Manchester United vs Brighton
Old Trafford
Premier League
fr1 350 kr
Läs mer
26 dec 2021
Newcastle vs Manchester United
St James Park
Premier League
fr2 845 kr
Läs mer
28 dec 2021
Manchester United vs Burnley
Old Trafford
Premier League
fr1 195 kr
Läs mer
1 jan 2022
Manchester United vs Wolverhampton
Old Trafford
Premier League
fr1 295 kr
Läs mer
15 jan 2022
Aston Villa vs Manchester United
Villa Park
Premier League
fr6 215 kr
Läs mer
22 jan 2022
Manchester United vs West Ham
Old Trafford
Premier League
fr1 350 kr
Läs mer
12 feb 2022
Manchester United vs Southampton
Old Trafford
Premier League
fr1 350 kr
Läs mer
19 feb 2022
Leeds vs Manchester United
Elland Road
Premier League
fr4 995 kr
Läs mer
26 feb 2022
Manchester United vs Watford
Old Trafford
Premier League
fr1 250 kr
Läs mer
5 mars 2022
Manchester City vs Manchester United
Etihad Stadium
Premier League
fr4 990 kr
Läs mer
12 mars 2022
Manchester United vs Tottenham
Old Trafford
Premier League
fr1 995 kr
Läs mer
19 mars 2022
Liverpool vs Manchester United
Anfield
Premier League
fr7 295 kr
Läs mer
2 apr 2022
Manchester United vs Leicester
Old Trafford
Premier League
fr1 495 kr
Läs mer
9 apr 2022
Everton vs Manchester United
Goodison Park
Premier League
fr2 750 kr
Läs mer
16 apr 2022
Manchester United vs Norwich
Old Trafford
Premier League
fr1 250 kr
Läs mer
23 apr 2022
Arsenal vs Manchester United
Emirates Stadium
Premier League
fr3 075 kr
Läs mer
30 apr 2022
Manchester United vs Brentford
Old Trafford
Premier League
fr2 310 kr
Läs mer
15 maj 2022
Manchester United vs Chelsea
Old Trafford
Premier League
fr2 995 kr
Läs mer
22 maj 2022
Crystal Palace vs Manchester United
Selhurst Park
Premier League
fr3 095 kr
Läs mer

Fotbollsresor med Manchester United

Manchester United är en av världens största fotbollsklubbar, både sett till meriter och antalet fans. Sedan början av 1990-talet har United varit en maktfaktor i såväl den engelska som den europeiska fotbollen. Det går sällan en säsong utan att Manchester United tar hem åtminstone en stor titel.

Manchester United har som policy att enbart erbjuda biljettköp på nätet. Om du är medlem i Manchester Uniteds officiella supporterklubb får du rabatt på biljettpriset. Enklast är dock att boka hotell och matchbiljett eller flyg, matchbiljett och hotell i ett paket. Då slipper du pussla ihop de olika bitarna i din fotbollsresa på egen hand.

Med 19 ligatitlar (den senaste 2011), 11 segrar i FA-cupen, fyra segrar i ligacupen och tre guld i Champions League är Manchester United en riktig storklubb. Bland de största stjärnorna de senaste åren kan nämnas Ryan Giggs, Paul Scholes, Cristiano Ronaldo och Wayne Rooney. Den sistnämnde är den som managern Sir Alex Ferguson idag i mångt och mycket bygger sitt lag kring.

Manchester United spelar i Premier League och klubbens största rivaler är Liverpool och Manchester City.

Kort om Old Trafford

Old Trafford, med smeknamnet The Theatre of Dreams, är en mäktig skådeplats. Här spelar det engelska storlaget Manchester United sina hemmamatcher, ofta inför fulla hus. Om du håller på Manchester United så är ett besök på Old Trafford något du bara måste göra minst en gång i livet.

Fakta om Old Trafford

Om du går på en hemmamatch med Manchester United är du i gott sällskap av upp emot 75 000 andra åskådare. Old Trafford är den största arenan för ett klubblag i Storbritannien. Det är bara Wembley Stadium som tar fler åskådare än Old Trafford.

Kommunikationer

Old Trafford ligger i stadsdelen Trafford, cirka tre kilometer sydväst om centrala Manchester. Det enklaste sättet att ta sig till arenan är med spårväg från Piccadilly Station. Resan till Old Trafford station tar cirka 15 minuter och du har sedan bara en promenad på fem minuter till arenan. På matchdagar går även ett specialtåg från centrala Manchester till Old Traffords egen järnvägsstation.

Arenans historia


Arenan byggdes 1909 och var enligt dåtidens standard mätt en mycket imponerande arena. Den första matchen på Old Trafford spelades mot Liverpool, då som nu en ärkerival till United, och snopet nog förlorade United matchen (3-4).

Under andra världskriget drabbades Old Trafford hårt av tyska bombflyg. Det var till och med så illa att United var tvungna att lämna sin arena för Manchester Citys hemmaplan Maine Road i nästan tio år. Lyckligtvis kunde arenan ganska snart byggas upp igen och United kunde 1949 åter spela sina hemmamatcher på Old Trafford.

I mer modern tid har Old Trafford genomgått stora förändringar. Fram till sent 1990-tal sjönk publikkapaciteten stadigt. Det berodde mycket på att nya regler för publikens säkerhet tillkom. Vid hemma-EM 1996 hade Old Trafford plats för 56 000 åskådare. Sedan dess har arenan byggts till vid flera tillfällen och nu tar Old Trafford 75 811 åskådare enligt officiella siffror.

Manchester United Biljetter och resor

Den perfekta upplevelsepresenten till dig själv eller någon du tycker riktigt bra om, är en fotbollsresa med Manchester United FC. Laget, som spelar sina hemmamatcher i staden Stretford i Greater Manchester i England, har trots katastrofala olyckor lyckats nå enorma framgångar i Premier League såväl som Champions League.

Under er fotbollsresa med Manchester United finns det mycket mer att hitta på än att bara vänta på att matchen ska börja. Stretford rymmer fler parker än hela det övriga Manchester, av den anledningen är staden mycket populär bland människor som vill ta en picknick, gå en promenad i det gröna eller bara njuta av en stunds lugn och ro. Förutom parker rymmer staden även en mängd barer som ger den där genuina känslan av att man faktiskt befinner sig i en brittisk småstad. Den som uppskattar en god öl, en bit mat och kanske en eller två Whiskey gör rätt i att åka på en fotbollsresa med Manchester United till Stretford.

Fotbollsresa med Manchester United Tag med dig din familj eller dina vänner på en fotbollsresa med Manchester United och få en oförglömlig upplevelse samtidigt som du får heja fram ditt favoritlag. Köp en matchbiljett eller ett paket som inkluderar resa och match eller resa, match och boende.

Annat att göra i Manchester

Manchester har skakat av sig sin gamla industriella bakgrund. Idag är Manchester en modern storstad med en ungdomlig puls. God mat, kvälls- och nattnöjen och exklusiv shopping är bara några av de aktiviteter som Manchester kan bjuda på. Om du tycker om klubbliv ska du absolut besöka Manchester på hösten. Då anordnas exklusiva klubbspelningar var och varannan dag.