Fotbollsresor Madrid

MATCHER

29 APRIL 2017 Real Madrid - Valencia Santiago Bernabéu-stadion La Liga
fr 2 295 kr
Läs mer »
2 MAJ 2017 Real Madrid - Atletico Madrid Santiago Bernabéu-stadion Champions League
fr 4 395 kr
Läs mer »
6 MAJ 2017 Atletico Madrid - Eibar Estadio Vicente Calderón La Liga
fr 693 kr
Läs mer »
10 MAJ 2017 Atletico Madrid - Real Madrid Estadio Vicente Calderón Champions League
fr 7 046 kr
Läs mer »
14 MAJ 2017 Real Madrid - Sevilla Santiago Bernabéu-stadion La Liga
fr 2 469 kr
Läs mer »
21 MAJ 2017 Atletico Madrid - Athletic Bilbao Estadio Vicente Calderón La Liga
fr 895 kr
Läs mer »

fotbollsresor Madrid

Fotbollsresor till Madrid är ett perfekt sätt att fira minisemestrar. Åk iväg i ett par dagar eller över en långhelg och se ditt favoritlag ta sig an motståndarna. Madrid är hemstad åt Atlético Madrid och Real Madrid. Båda lagen är några av Spaniens största fotbollslag och Real Madrid anses vara en av världens största och bästa fotbollslag med några av de största namnen inom fotbollshistoria att skryta med.

Atlético Madrid har Vicente Calderón som hemmaarena och Real Madrid spelar på Estadio Santiago Bernabéu. Båda dessa arenor är belönade med fem stjärnor och är därmed högt ansedda idrottsarenor. Passa på att gå en guidad tur i någon av dessa arenor under din fotbollsresa i Madrid.

I Madrid finner du allt du kan begära av en minisemester oavsett om du, förutom fotboll, älskar sol och bad eller shopping och storstadsliv. Är du kulturintresserad är ett besök på någon av stadens museer ett måste. I Madrid finner du det världsberömda Pradomuseet, Centro Cultural Reina Sofia och Museo Thyssen-Bornemisza.

I Spanien är det nätterna som är viktiga. Man får lätt intrycket av att människorna aldrig någonsin sover då det är minst lika mycket människor ute på gatorna nattetid som dagtid och det i alla åldrar. Barer och nattklubbar såväl som parker och gator är fulla av människor dygnet runt, så tråkigt, det har man inte i Madrid.

Gå direkt till Madrid-Lag

Atletico Madrid
Real Madrid