Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Matcher säsongen 2021 | 2022

23 okt 2021
Crystal Palace vs Newcastle
Selhurst Park
Premier League
fr1 145 kr
Läs mer
30 okt 2021
Manchester City vs Crystal Palace
Etihad Stadium
Premier League
fr 495 kr
Läs mer
6 nov 2021
Crystal Palace vs Wolverhampton
Selhurst Park
Premier League
fr 795 kr
Läs mer
27 nov 2021
Crystal Palace vs Aston Villa
Selhurst Park
Premier League
fr 920 kr
Läs mer
30 nov 2021
Leeds vs Crystal Palace
Elland Road
Premier League
fr1 255 kr
Läs mer
4 dec 2021
Manchester United vs Crystal Palace
Old Trafford
Premier League
fr1 640 kr
Läs mer
11 dec 2021
Crystal Palace vs Everton
Selhurst Park
Premier League
fr 695 kr
Läs mer
14 dec 2021
Crystal Palace vs Southampton
Selhurst Park
Premier League
fr 595 kr
Läs mer
18 dec 2021
Watford vs Crystal Palace
Vicarage Road
Premier League
fr 695 kr
Läs mer
26 dec 2021
Tottenham vs Crystal Palace
Tottenham Hotspur Stadium
Premier League
fr1 095 kr
Läs mer
28 dec 2021
Crystal Palace vs Norwich
Selhurst Park
Premier League
fr 795 kr
Läs mer
1 jan 2022
Crystal Palace vs West Ham
Selhurst Park
Premier League
fr 995 kr
Läs mer
22 jan 2022
Crystal Palace vs Liverpool
Selhurst Park
Premier League
fr1 995 kr
Läs mer
19 feb 2022
Crystal Palace vs Chelsea
Selhurst Park
Premier League
fr1 765 kr
Läs mer
26 feb 2022
Crystal Palace vs Burnley
Selhurst Park
Premier League
fr 595 kr
Läs mer
5 mars 2022
Wolverhampton vs Crystal Palace
Molineux Ground
Premier League
fr1 557 kr
Läs mer
12 mars 2022
Crystal Palace vs Manchester City
Selhurst Park
Premier League
fr1 595 kr
Läs mer
19 mars 2022
Newcastle vs Crystal Palace
St James Park
Premier League
fr1 195 kr
Läs mer
2 apr 2022
Crystal Palace vs Arsenal
Selhurst Park
Premier League
fr1 625 kr
Läs mer
16 apr 2022
Everton vs Crystal Palace
Goodison Park
Premier League
fr1 365 kr
Läs mer
23 apr 2022
Crystal Palace vs Leeds
Selhurst Park
Premier League
fr1 195 kr
Läs mer
30 apr 2022
Southampton vs Crystal Palace
St Mary's Stadium
Premier League
fr 665 kr
Läs mer
7 maj 2022
Crystal Palace vs Watford
Selhurst Park
Premier League
fr 695 kr
Läs mer
22 maj 2022
Crystal Palace vs Manchester United
Selhurst Park
Premier League
fr3 095 kr
Läs mer

Fotbollsresor med Crystal Palace

Crystal Palace har som så många andra av de kända engelska fotbollsklubbarna sin hemmaarena i London. I modern tid har klubben inte varit helt bofast i Englands högsta division, men spelar nu i Premier League för femte säsongen i rad. För lagets bästa placering får vi leta oss tillbaks till säsongen 1990/1991, då det blev en fin tredjeplats. Bland de tidigare storspelarna i klubben kan nämnas, Nigel Martyn, Chris Coleman, Attilio Lombardo, Andrew Johnson och Ian Wright. I dag är den snabba Wilfried Zaha en av profilerna i laget. Lagets smeknamn är i dag ”The Eagles”, medan det tidigare var ”The Glaziers”.

En fotbollsresa med Crystal Palace syr du enklast ihop med hjälp av en resebyrå som specialiserat sig på fotbollsresor. Hos de byråerna kan du köpa fotbollsbiljetter i smidiga paket, som inkluderar både flyg och/eller hotell, samt biljetter till den önskade matchen. Givetvis kan du också planera resan och köpa biljetterna själv. Det gör du genom att gå in på Crystal Palaces hemsida, köpa på arenan eller via telefon.

Crystal Palace Football Club såg dagens ljus 1905 och spelade inledningsvis i den näst högsta divisionen, som till stor del bestod av reservlagen från de etablerade klubbarna i den högsta divisionen. Allt eftersom tiden gick kunde klubben etablera sig och har spelat i toppdivisionen i många omgångar. Nu är de inne på sin femte säsong i rad efter några års frånvaro. Crystal Palace har inte vunnit några nämnvärda troféer (utöver att de vunnit några av de lägre divisionerna), men har varit i FA Cup-final två gånger – 1990 och 2016. Där har de båda gångerna tvingats ge sig mot Manchester United.

Kort om Selhurst Park

Om du föredrar en Premier League-upplevelse som de flesta andra inte upplevt, så är ett besök hos Crystal Palace på Selhurst Park ett bra val. Här talar vi om en ganska liten arena, men å andra sidan är det alltid en fantastisk stämning – som du annars måste leta dig till de näst högsta divisionerna för att hitta. År 2015 korade den ansedda tidningen The Telegraph Selhurst Park till arenan med den bästa stämningen i hela Premier League.

Selhurst Park har en kapacitet på 25 256, vilket kanske inte imponerar med tanke på de andra lagens arenor i ligan. Men vad Crystal Palaces arena saknar i kapacitet kompenserar den för med en härlig atmosfär. Det handlar om galna åskådare som kommit för att se hårt spel, bestämda tacklingar och spelare med attityder som är sanna krigare värdig.

Förbindelser

Om du befinner dig i Londons centrum är det cirka 14-16 km till Selhurst Park. Det är ändå lätt att nå fram till arenan. Du kan t.ex. ta tunnelbanan från Trafalgar Square till Brockwell Park. Kliv av där och ta tåget mot South Croydon till Whitworth Road. Därifrån tar det mindre än tio minuter att promenera till Selhurst Park och den goda fotbollsstämningen.

Arenans historia

Crystal Palace kom till världen 1905 och spelade sina första hemmamatcher på Herne Hill Velodrome och därefter på The Nest. Vi måste gå tillbaka till år 1924 innan laget flyttade till Selhurst Park, där klubbmärket sedan dess varit synonymt med hårda matcher, helhjärtade insatser och sång och skrål matchen igenom oavsett motståndet.Crystal Palace har inte alltid haft ensamrätt på Selhurst Park. Från 1985 till 1991 var arenan ett hem även för Charlton Athletic och från 1991 till 2003 för Wimbledon FC.Selhurst Park har till dags dato endast bjudit in till en enda landskamp, men arenan kom även till bruk under Sommar-OS 1948. Så gräset har använts till lite av varje.Klubbens mest inbitna fans hör hemma på Holmesdale-tribunen, som har plats för strax över 8 000 åskådare. Tribunen ligger på sydsidan av arenan. Det är inte sällan här som den fenomenala stämningen börjar att pyra.

Crystal Palace Biljetter och resor

Engelsk fotboll gör sig bäst live. Vad kan då vara bättre än en fotbollsresa? Nu har du och dina nära och kära chansen att köpa fotbollsresor med Crystal Palace och se ert favoritlag ta sig an motståndarna på hemmaarenan Selhurst Park. Laget Crystal Palace som haft en Jojo-karriär i engelsk fotboll är mycket uppskattat av fans i England såväl som i övriga världen.

En fotbollsresa med Crystal Palace, eller The Eagles som de även kallas, är så mycket mer än en vanlig fotbollsupplevelse. Nu har du chansen att med din familj eller med vännerna utforska London samtidigt som ni får se äkta engelsk storfotboll. Avvara ett par dagar och heja fram ert favoritlag och få en dos kultur och storstadsliv i London under samma resa. Gå på Harrods eller njut av utsikten från The London Eye, besök Madame Tussauds eller tag en bit mat på en av Londons alla restauranger.

Fotbollsresor med Crystal Palace går att köpa i tre olika paket. Det första och kanske det bästa alternativet är att köpa ett paket som inkluderar resa dit och hem, boende under hela vistelsen samt matchbiljett. Andra alternativ är att endast köpa matchbiljett och boende, alternativt endast en matchbiljett.

Sevärdheter och upplevelser i London

London är stort och när du liks är där är det dumt att inte ta till vara på chansen. Du kan se världsberömda platser och byggnader som Tower of London, London Bridge, Buckingham Palace, London Eye, Big Ben, The Natural History Museum och mycket, mycket mer. Och så får vi ju inte glömma de autentiska engelska pubarna med en stämning som du sällan sett maken till.