Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Fotbollsresor till West Ham

Jämför fotbollsresor med West Ham

West Ham är ett lag som alltid varit ett av de mest populära lagen i London och sedan man tog över Londons Olympiastadion så fick klubben ett lyft publikmässigt. London Stadium heter den nu och tar in ca 80 000 åskådare. Upplev Hammers live säsongen 2021/2022 och kolla in spelare som Declan Rice, Michall Antonio och Manuel Lanzini.

Hur gör man för att köpa en fotbollsresa med West Ham United?

Vi har på denna sida samlat de biljettförsäljare och resebyråer som erbjuder biljetter eller paketresor till London och West Ham. Du väljer själv om du vill köpa bara biljetter och ordna resten på egen hand eller om du vill köpa ett paket där allting du behöver ingår. Vissa företag är markerade som officiella partners, det innebär att de har ett avtal direkt med klubben och du kan känna dig helt säker vid köp.

Gå på en rundtur på London Stadium

Besökare i alla åldrar är välkomna att besöka stadion när det inte spelas match också, ta del av arenans historia med OS och ta del av West Hams historia och dess spelare. En guidar tur kostar ca 20£ för en vuxen besökare.

Köp biljetter till en West Ham-match idag

Arenan ligger centralt i staden och du tar dig enkelt dit via kollektivtrafiken, London Stadium är en mäktig arena som bör upplevas live. Välj om du vill sitta skönt på långsidan, det kommer kosta lite mer men är säkert värt det. Annars finns billigare biljetter att köpa på en kortsida.

Matcher säsongen 2023 | 2024

Om fotbollsresor med West Ham

West Ham United FC, eller The Hammers som klubben ofta kallas, är en av många stora fotbollsklubbar i London. Genom åren har West Ham ofta funnits med i den engelska toppdivisionen. Klubbens storhetstid inföll på 1960-talet då man var ett av de bästa lagen i England och Europa. Då spelade legender som Booby Moore, Martin Peters och Geoff Hurst i laget.

En fotbollsresa med West Ham bokar du enklast via en resebyrå som specialiserar sig på fotbollsresor. Då får du matchbiljetter och hotell, eller matchbiljetter, hotell och flyg, i ett paket. Om du vill ordna biljetter på egen hand kan du besöka West Hams hemsida eller köpa biljetter vid arenan eller via telefon.

West Ham United bildades 1895 som Thames Ironworks FC. I stadsdelen West Ham i London låg vid den här tiden en hel rad stålindustrier, därav namnet. År 1900 ändrade klubben sedan namn till West Ham United Football Club. West Ham har fyra större meriter genom årens lopp. Klubben har tagit hem FA-cupen tre gånger och även stått som segrare i Cupvinnarcupen (1965). Någon ligaseger har det dock inte blivit ännu.

Att se och göra i London

Stadsdelen West Ham är hem för många av de anläggningar som användes vid Sommar-OS i London 2012. Här finns mycket att se. I övrigt har du hela London att utforska, antingen före eller efter matchen, eller både och. Det är svårt att bli uttråkad i London.

Kort om Olympiastadion

Är du ett fan av West Ham United så är det med all säkerhet en mäktig känsla att någon gång få se sitt lag spela live på hemmaarenan Olympiastadion i nordöstra London. Upplev engelsk fotboll när den är som bäst och ta del av stämningen tillsammans med tusentals andra fans till det klassiska laget.

Fakta om Olympiastadion

Olympiastadion byggdes inför Sommar-OS och Paralympics i London 2012 och är belägen i Stratford i Östra London . Efter OS fanns det flera intressenter av arenan men till slut bestämdes det att West Ham skulle ta över arenan som sin hemmarena. Arbetet med att bygga om arenan tog några år och säsongen 2016/2017 började laget att spela sina hemmamatcher på arenan.

Arenans Historia

West Ham som grundades 1895 och har sedan 1904 spelat sina hemmamatcher på Boley Ground (även känd som Upton Park) med en publikkapacitet på 35 016. Arenan byggdes om och renoverades vid ett flertal tillfällen men efter 112 år på den klassiska arenan var flytten till Olympiastadion naturlig, I och med har man numera nästan dubblat publikkapaciteten till 60 000.

Klubben som har signerat ett 99 års leasingavtal av arenan, sålde inför säsongen 2016/2017 50 000 säsongskort vilket får anses som ett kvitto på att flytten har varit lyckad. Det gäller dock att man håller sig kvar i Premier League för att kunna täcka upp för de enorma kostnaderna.

Kommunikationer

Det smidigaste sättet att ta sig till arenan är via tunnelbanan. De stationer som ligger närmast Olympiastadion är Stratford och Stratford International, du tar dig till arenan på mindre än 40 minuter från samtliga större stationer i London. Färdas du med bil så ligger arenan ca 25 minuter från M25 – den stora ringleden runt London, arenan ligger också inom en timmes resa från samtliga av Londons internationella flygplatser.