Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Jämför fotbollsresor med Tottenham Hotspurs FC

Fotbollsresor till Tottenham och London är mycket populära och laget spelar en mycket underhållande fotboll. Med spelare som Harry Kane, Christian Eriksen, Dele Alli med flera så har laget presterat riktigt bra under senare år och tillhör numera den absoluta toppen i Premier League. På vår sajt kan du jämföra aktuella priser på fotbollsresor med Tottenham Hotspurs från samtliga stora biljettförsäljare och resebyråer. Spurs spelar säsongen 2017/2018 på Wembley medan White Hart Lane byggs om, den nya arenan beräknas vara klar till säsongen 2018/2019.

Hur går man till väga om man är sugen på en fotbollsresa med Tottenham?

På vår sajt kan du både köpa lösa matchbiljetter till Tottenham eller en fotbollsresa med Tottenham där även hotell och/eller flyg ingår. Välj den match du är intresserad av och läs vidare om de olika försäljarnas erbjudanden. Fundera över vad som är viktigt för dig, bra platser på läktaren, fint hotell eller något annat. Vissa matcher säljs slut så det är en god idé att vara ute i tid.

Se flera matcher på din fotbollsresa?

Bokar du en fotbollsresa till London för att se ditt Tottenham spela så kan du också kombinera resan med andra nöjen, i London är utbudet stort och det finns något för alla intressen. Har du tänkt spendera en helg så finns möjligheten att se fler matcher på resan, det finns ett stort antal London-lag i de högsta divisionerna.

Köp Tottenham biljetter och upplev ditt lag på nära håll

Just nu spelar laget sina hemmamatcher på Wembley Stadium som har en kapacitet på 90 000 åskådare. Till arenan tar du dig enklast via tunnelbanan och det finns många restauranger och pubar i området runt omkring. För att få tag i biljetter till Tottenhams hemmamatcher så finns det vissa matcher möjlighet att köpa direkt från klubben, enklast och smidigast är dock att köpa via en etablerad återförsäljare.

Matcher säsongen 2020 | 2021

24 apr 2021
Fulham vs Tottenham
Craven Cottage
Premier League
fr kr
Läs mer
1 maj 2021
Tottenham vs Sheffield United
Tottenham Hotspur Stadium
Premier League
fr kr
Läs mer
8 maj 2021
Leeds vs Tottenham
Elland Road
Premier League
fr kr
Läs mer
12 maj 2021
Tottenham vs Wolverhampton
Tottenham Hotspur Stadium
Premier League
fr kr
Läs mer
15 maj 2021
Tottenham vs Aston Villa
Tottenham Hotspur Stadium
Premier League
fr kr
Läs mer
23 maj 2021
Leicester vs Tottenham
King Power Stadium
Premier League
fr kr
Läs mer

Om fotbollsresor med Tottenham Hotspur

Fotbollsresor med Tottenham Hotspur, eller bara Spurs som klubben populärt kallas, erbjuder en klassisk engelsk fotbollsupplevelse i norra London. I en sådan ingår givetvis andra obligatoriska moment, såsom god fotbollsstämning på puben, lite fish and chips och att resa till matchen via tunnelbanan tillsammans med andra fans. En fotbollsresa till London är en komplett fotbollsritual du inte bör missa.

Sedan säsongen 2018/2019 har gamla legendariska White Hart Lane ersätts av nya Tottenham Hotspur Stadium. Denna nya moderna arena är definitivt värt ett besök, oavsett om du håller på laget eller inte.

En fotbollsresa med Tottenham kan med fördel kombineras med en weekend i London. I denna metropol finns naturligtvis väldigt mycket.

Fotbollsbiljetter till Tottenham Hotspur

Priset på fotbollsbiljetter till Tottenhams hemmamatcher varierar beroende på vilka de möter. Motståndarna i Premier League delas upp i tre kategorier, A B och C, där den första kategorin är den dyraste och innebär biljetter till matcher mot de mest kända och prestigefyllda klubbarna. Nivå C är den billigaste och är det pris som gäller mot de minst efterfrågade motståndarna.

Biljetter säljs via klubbens hemsida och det är möjligt att få tag på sådana, men det är viktigt att vara ute i hyfsat god tid om det exempelvis handlar om en kategori A-match. Liksom alla andra engelska klubbar har Tottenham sin egen medlemsklubb, One Hotspur, där medlemmar får en rad olika fördelar.

Detta gäller inte minst biljettköp, där det absolut är det fördel att vara medlem, då biljetterna blir betydligt lättare att få tag på. Det finns två olika typer av medlemskap,One Hotspur Lilywhite, respektive One Hotspur Bronze. Den första varianten kostar någonstans mellan 40-50 pund per år, medan den sistnämnda kostar ca 57-63 pund. Om du tänker se Tottenham ett par gånger per år kan det vara läge att investera i ett One Hotspur Lilywhite-medlemskap.

Den generella biljettförsäljningen för de som inte är medlemmar börjar 10 dagar efter One Hotspur bronze, vilket gör att man riskerar att ett väldigt begränsat antal biljetter överhuvudtaget kommer till försäljning online.

Kategori A-biljetter kostar mellan 48 och 81 pund, Kategori B mellan 37 och 38 pund och kategori C mellan 32 och 47 pund. Kategori A innebär i praktiken klubbar som Arsenal, Liverpool, Chelsea, Manchester City, Manchester United och West Ham. Kategori B innebär Aston Villa, Everton, Newcastle, Sunderland, Watford, och Southampton, medan kategori C innebär Crystal Palace, Bournemouth, Leicester, Stoke, Norwich, Swansea och WBA.

Fotbollsresor med Tottenham där flyg och hotell ingår

Om du vill åka på fotbollsresa med Tottenham, där flyg, hotell och frukost ingår i samma paketresa, finns det många bra möjligheter till detta. Att köpa ett samlat paket, där allting är inkluderat är ett väldigt bekvämt sätt att resa på. Det finns flera resebyråer som arrangerar den här typen av resor och när du beställer ett färdigt paket genom en sådan ska du vara uppmärksam på om flyg ingår i resan eller inte. Resorna säljs nämligen typiskt med eller utan flyg, medan hotell alltid ingår. Om du själv vill boka flyg till London är det relativt enkelt och billigt och du kan ta dig dit och hem för ca 1000 kr.

Om du väljer att köpa ett färdigt paket till din fotbollsresa med Tottenham hos en resebyrå får du några fördelar på köpet. Dels kan du få tillgång till många råd och tips på vägen från reseguider som kan staden väldigt bra. Du behöver inte heller själv försöka få tag på matchbiljetter, vilket kan vara ganska besvärligt, åtminstone till stora matcher.

Billiga fotbollsresor med Tottenham Hotspur

När du letar efter en billig fotbollsresa med Tottenham till London kan du antingen välja att köpa en färdig resa hos en resebyrå om du hittar någon som du tycker har ett bra pris. Detta är en smart och bekväm lösning om du inte vill planera för mycket av resan själv. Om du istället vill planera din egen resa och själv stå för bokning av flyg, hotell och fotbollsbiljetter kan du naturligtvis hitta billigare alternativ på egen hand.

Det mest prisvärda alternativet när det gäller boende brukar vara ett bed and breakfast någonstans centralt i London. Dessa är ofta belägna i klassiska viktorianska hus med 3-4 våningar. Man ska inte förvänta sig någon fantastisk komfort eller frukost, men det är funktionellt och billigt och du kan ganska enkelt få ett boende för två personer för mellan 600 och 1000 kr per natt. Om man vill bo på ett hotell, med mer komfort och lyx, så behöver man troligtvis lägga ungefär 1500 kr per natt. Om du vill leta efter billiga alternativ för boende i London kan du exempelvis välja att gå ut på hotels.com och söka själv.

Flygbiljetter är som sagt ofta billiga från Sverige till London, detta beroende på att lågprisaktörer konkurrerar våldsamt när gäller kunder, plus att det finns väldigt många avgångar att välja mellan. Du kan bland annat gå ut på Momondo.se för att få tag på billigast möjliga flygbiljetter.

Om du vill ha en riktigt billig fotbollsresa med Tottenham Hotspur ska du definitivt välja en match där motståndarna är i kategori C. Då kan du få tag på biljetter för bara runt 30 pund, ungefär 300 kr.

Så tar du dig till Tottenham Hotspur Stadium

När du ska till Tottenham Hotspur Stadium är det smart att använda sig av den offentliga transportsystemet. Det snabbaste och enklaste sättet att ta sig till stadion är att ta tåget till White Hart Lane eller Northumberland Park. Restiden från centrala London ligger på ungefär 25-30 minuter till båda dessa stationer.

Från White Hart Lane är det sedan ca 45 minuters gångavstånd till Tottenham Hotspur Stadium och detta tåg kan tas antingen från Liverpool Street eller via byte från tunnelbanan vid Seven Sisters på Victoria linjen. Från Northumberland Park Station så tar det cirka 8 till 10 minuter att gå till Tottenham Hotspur Stadium och även detta tåg kan tas direkt från Liverpool Street Station, eller via byte från tunnelbanan vid Tottenham Hale, som även den ligger på Victoria linjen. Den närmaste tunnelbanestationen är seven Sisters på Victoria linjen som ligger ca 25-30 minuter från Stadion.

Kända spelare genom åren

Tottenham har inte varit lika framgångsrika under årens lopp som de absolut största engelska klubbarna. Det har dock funnits en del fotbollslegender som har spelat i klubben genom åren. Ett exempel är exempelvis Glenn hoddle som var en ovanligt underhållande engelsk spelare under sin tid, samt den notoriska målskytten Gary Lineker. Även den tyska stjärnan Jürgen Klinsmann har haft en sejour i klubben.

Det är dock under de senaste åren som Tottenham har börjat träda fram på allvar igen och flera storstjärnor har spelat i klubben under det senaste decenniet. Här återfinns bland annat storstjärnan Gareth Bale som numera spelar i Real Madrid tillsammans med Luka modric som också spelade i Tottenham under hans tid i klubben. Lagets nuvarande storstjärna är Harry Kane som är en regelbunden skytteligavinnare i Premier League.

Svenska spelare

Den enda svenska fotbollsspelare som har spelat i Tottenham på A-lagsnivå är Erik Edman. Den svenska landslagsbacken spelade i laget säsongen 2004/2005 och hann under den tiden med att åstadkomma det som många räknar som det snyggaste Tottenham-målet den här sidan av millennieskiftet. Det var ett långskott borta mot Liverpool på Anfield Road som för evigt har etsat sig fast i supportrarnas minnen. Det blev utsett till årets mål i Premier League under den säsongen.