Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Matcher säsongen 2020 | 2021

Arenans historia


Byggnationen av Roms Olympiastadion inleddes 1928, men arenan stod faktiskt inte klar förrän 1953. Det tog alltså hela 25 år att färdigställa arenan. Andra världskriget var en av anledningarna till förseningen.

År 1960 stod Rom som arrangör för Sommar-OS. Inför tävlingarna gjordes alla ståplatser om till sittplatser. Det gjorde att publikkapaciteten närmast halverades, från cirka 100 000 till 53 000. Genom denna förändring blev Olympiastadion den första arena i Europa att enbart ha sittplatser.

Inför fotbolls-VM 1990 moderniserades och renoverades arenan. Först och främst ökade man antalet sittplatser till över 70 000. Dessutom minskade man avståndet från läktarna till planen. Man byggde också till ett tak. Det var på Roms Olympiastadion som finalen mellan Västtyskland och Argentina spelades.

År 1997 gjordes den senaste förändringen på arenan. Man uppgraderade helt enkelt arenan till att uppfylla UEFA:s krav på arenor för Champions League-finaler. Idag är Roms Olympiastadion en femstjärnig arena enligt UEFA:s ranking.

Lazio Biljetter och resor

Åk på fotbollsresor med Lazio och se italiensk Serie A fotboll när den är som bäst, live. Stå eller sitt på läktaren tillsammans med dina nära och kära medan ditt favoritlag spelar. Heja fram Lazio till seger och njut av den italienska solen samtidigt som du har möjlighet att njuta av regionen Lazio, Rom, med alla dess nöjen.

Klubben Lazio brukar omnämnas som en av de mest mångsidiga föreningarna i Europa. Detta på grund av att de satsar på olika idrottsgrenar såsom friidrott, simning, rugby och volleyboll. Dock är de mest kända för sitt fotbollslag som varit ytterst framgångsrikt i Italien.

Fotbollsresor med Lazio bjuder på mer än bara fotboll. Avvara en eller ett par dagar till att utforska regionen Lazio med dess idylliska småstäder och vackra natur. Tag en dag i Rom och shoppa, sitt på en vacker uteservering och avnjut ett eller ett par glas med något gott. Rom har allt att erbjuda, från historia och kultur till dånande nattklubbar och barer. Tag med familjen eller kompisgänget på en oförglömlig fotbollsresa med Lazio och se vad regionen har att erbjuda.

Fotbollsresor med Lazio går att köpa i paket där allt från resa och boende till matchbiljett ingår. Alternativet är att ordna med resa själv och endast köpa paket som innehåller matchbiljett och boende, eller endast matchbiljett.