Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Matcher säsongen 2020 | 2021

Arenans historia


Celtic bildades 1887. De första åren spelade man på Celtic Park i hörnet vid Springfield Road och London Road i stadsdelen Parkhead. Den första matchen som Celtic spelade på arenan gick mot ärkerivalerna Rangers. Celtic vann matchen med 5-2.

Efter bara fem år var Celtic dock tvungna att lämna arenan. Ägaren till arenan höjde nämligen årshyran, från 50 till 450 pund, en summa klubben inte hade råd med. År 1892 stod nya Celtic Park färdig. Den första matchen som spelades här gick mellan Celtic och Renton.

Från början var Celtic Park formad som en oval och hade cykelbanor omkring fotbollsplanen. År 1898 byggdes en ny huvudläktare, i två våningar, vilket gjorde att publikkapaciteten ökade till 50 000 åskådare.

I modern tid har man gjort ombyggnationer i etapper. Dagens Celtic Park är i stora delar en produkt av de omfattande ombyggnationer som gjordes inför säsongen 1995/96.

Celtic Biljetter och resor

Se brittisk fotboll när den gör sig som allra bäst, live, med vrålande supportrar och härliga adrenalinrus. Fotbollsresor med Celtic ger dig allt du kan önska dig av fotboll.

Laget Celtic, FC från Glasgow i Skottland, var det första brittiska lag som vann Europatiteln för mästarlag. Genom alla tider har de dominerat den skotska ligan och är än idag ett av världens bästa fotbollsklubbar. Satsa på en fotbollsresa med Celtic, har du tur kan du få bevittna världens största och mest nervkittlande derby mellan Glasgow Rangers och Celtic FC.

Avvara några dagar och åk på fotbollsresa till Glasgow. Staden erbjuder, förutom fotboll, även vacker natur, sköna parker och intressanta whiskydestillerier. Passa på att få en dos kultur i samband med din fotbollsresa och upplev en av Storbritanniens häftigaste städer. Tag en bit mat eller avnjut en god dricka i samband med din vistelse i Glasgow. Staden erbjuder allt man kan önska i form av njutning och nöje, från härliga golfbanor till genuina krogar och nattklubbar.

Fotbollsresor med Celtic går att köpa i tre paket. Det mest prisvärda alternativet är att köpa ett paket som inkluderar resa, boende och en matchbiljett. Alternativet är att köpa paketet som innehåller matchbiljett och hotell, alternativt en matchbiljett.