Matcher säsongen 2019 | 2020

24 okt 2019
Porto vs Glasgow Rangers
Estádio do Dragão
Europa League
fr1 295 kr
Läs mer
29 dec 2019
Celtic vs Glasgow Rangers
Celtic Park
Scottish Premiership
fr4 391 kr
Läs mer

Glasgow Rangers Biljetter och resor

Vad kan vara en bättre idé än att åka för att se sitt favoritlag spela på hemmaarena? Nu har du chansen att ta åka själv, ta med dig familjen eller kompisgänget på en oförglömlig fotbollsresa med Glasgow Rangers, eller Rangers FC som är det officiella namnet på en av Skottlands mest framgångsrika fotbollsklubbar genom tiderna. Se Rangers ta sig an motståndarna, kanske en spännande match mellan Rangers FC och ärkerivalerna Celtic FC.

Genom tiderna är det framförallt två lag i Skottland som kämpat om den högsta platsen inom landets fotboll. En av dessa två lag är storlaget Glasgow-Rangers, eller Rangers FC. Tag chansen att se dem spela på hemmaarenan Ibrox Stadium i Glasgow och erfar hur adrenalinet rusar i kroppen medan tiotusentals fans vrålar.

Glasgow har dock mer att erbjuda än fotboll. Avvara ett par dagar och köp fotbollsresor med Glasgow Rangers. Det blir ett äventyr för alla inblandade parter och lämpar sig för familjen såväl som kompisgänget. Passa på att besöka St. Mungo's Cathedral, George Square och City Chambers. Glasgow har en spännande historia och mycket kultur att erbjuda. På nattetid, när butikerna stängt och folket slutat jobba vaknar en ny del upp, nattklubbarna och barerna. Glasgow kan erbjuda ett vilt och spännande uteliv för den som så önskar och det är en stad man lätt lär sig att gilla.

Fotbollsresor med Glasgow Rangers är ett bra sätt att ta med sig familjen eller vännerna på äventyr då resan innebär så mycket mer än en vanlig fotbollsupplevelse. Köp fotbollsresor i paket som innehåller flyg, hotellövernattning under samtliga dagar samt matchbiljett. Om så önskas kan man köpa endast matchbiljett, alternativt matchbiljett och hotellövernattning.

Recensioner och betyg för Fotbollsresa.nu

Läs alla recensioner här

4,7 av 5 (3 recensioner)

En mycket bra tjänst, kollar alltid här innan jag bokar min fotbollsresa. Prisjakt för fotbollsresor!

5 av 5

Bra sida som ger överskådlighet.

4 av 5

Bra information om lag och destinationer för en som inte varit på fotbollsresa tidigare.

5 av 5