Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Matcher säsongen 2021 | 2022

2 nov 2021
Bayern München vs Benfica
Allianz Arena
Champions League
fr1 490 kr
Läs mer
6 nov 2021
Bayern München vs Freiburg
Allianz Arena
Bundesliga
fr1 590 kr
Läs mer
27 nov 2021
Bayern München vs Arminia Bielefeld
Allianz Arena
Bundesliga
fr1 495 kr
Läs mer
4 dec 2021
Borussia Dortmund vs Bayern München
Signal Iduna Park
Bundesliga
fr4 305 kr
Läs mer
8 dec 2021
Bayern München vs Barcelona
Allianz Arena
Champions League
fr3 995 kr
Läs mer
11 dec 2021
Bayern München vs Mainz
Allianz Arena
Bundesliga
fr1 495 kr
Läs mer
18 dec 2021
Bayern München vs Wolfsburg
Allianz Arena
Bundesliga
fr1 495 kr
Läs mer
8 jan 2022
Bayern München vs Borussia Monchengladbach
Allianz Arena
Bundesliga
fr1 955 kr
Läs mer
22 jan 2022
Hertha Berlin vs Bayern München
Olympiastadion
Bundesliga
fr1 335 kr
Läs mer
5 feb 2022
Bayern München vs Leipzig
Allianz Arena
Bundesliga
fr1 990 kr
Läs mer
19 feb 2022
Bayern München vs Greuther Furth
Allianz Arena
Bundesliga
fr1 355 kr
Läs mer
5 mars 2022
Bayern München vs Bayer Leverkusen
Allianz Arena
Bundesliga
fr1 565 kr
Läs mer
19 mars 2022
Bayern München vs Union Berlin
Allianz Arena
Bundesliga
fr1 355 kr
Läs mer
9 apr 2022
Bayern München vs Augsburg
Allianz Arena
Bundesliga
fr1 625 kr
Läs mer
23 apr 2022
Bayern München vs Borussia Dortmund
Allianz Arena
Bundesliga
fr4 915 kr
Läs mer
7 maj 2022
Bayern München vs Stuttgart
Allianz Arena
Bundesliga
fr2 605 kr
Läs mer

Fotbollsresor med Bayern München

Bayern München är det överlägset mest meriterade tyska klubblaget genom tiderna. Det är faktiskt inget annat lag som ens kommer i närheten av att matcha Bayern Münchens prissamling. Om du tycker om tysk fotboll i allmänhet och i synnerhet Bayern München måste du bara göra en fotbollsresa till München.

Det är extremt svårt att som svensk få tag på biljetter till en hemmamatch med Bayern München. Matcherna är alltid slutsålda och det är ofta så att till och med vissa av medlemmarna i den officiella supporterklubben blir utan biljetter. Genom att boka en fotbollsresa till München med en fotbollsresearrangör kan du dock enkelt få tag i matchbiljetter till Bayern München. Om du bokar en paketresa ingår även hotell och eventuellt flyg i priset.

Bayern München bildades redan 1900, men det var först i slutet av 1960-talet som klubben började nå framgångar. Sedan dess har det knappt gått en säsong utan att man har kunnat stoppa in ytterligare en trofé i silverskåpet. Bayern München har samlat på sig 22 titlar i Bundesliga, 15 cuptitlar och fyra segrar i Europacupen/Champions League genom åren. Bland de legender som har spelat i klubben kan nämnas Frank ”Der Kaiser” Beckenbauer, Gerd Müller, Paul Breitner, Lothar Matthäus och Oliver Kahn.

Kort om Allianz Arena

FC Bayern München och TSV 1860 München delar hemmaarena. Det är mycket ovanligt att två så prominenta lag gör det, särskilt i Tyskland. Derbymatcherna på Allianz Arena är något alldeles speciellt. Om du vill uppleva tysk fotboll när den är som bäst så besök gärna München och Allianz Arena när 1860 München möter giganterna Bayern.

Allianz Arena invigdes 2005 och ersatte då Olympiastadion. Publikkapaciteten är 69 000, varav 13 500 stående. Med denna kapacitet är Allianz Arena den tredje största arenan i Tyskland. Det är bara Signal Iduna Park i Dortmund och Olympiastadion i Berlin som är större. På grund av sin runda form har arenan fått smeknamnet Schlauchboot, vilket är tyska för uppblåsbar båt.

Kommunikationer

Allianz Arena ligger en bit utanför centrala München, i området Fröttmaning i de norra delarna av staden. Du når arenan ganska enkelt med bil, eftersom Europavägen E45 går precis förbi arenan. Enklast är dock att ta tunnelbanan (linje 6 norrgående, station Fröttmaning).

Arenans historia

Planerna för en ny arena i München drogs upp redan 1997. Tanken från de lokala myndigheterna i München var att modernisera och renovera Olympiastadion, men Bayern München ville annorlunda. I oktober 2002 började så bygget. Ungefär två och ett halvt år senare stod arenan klar. Invigningen skedde den 30 maj 2005 med en match mellan 1860 München och Nürnberg.Allianz Arena har sedan dess varit skådeplats för såväl matcher i fotbolls-VM som Champions League-finalen 2012 (i vilken Chelsea vann över ”hemmalaget” Bayern München).På senare år har det blivit allt mer klart att arenan är för liten för Bayern München, men samtidigt alldeles för stor för 1860 München. Lillebror i staden funderar på att bygga en egen, mindre arena, men det finns inga konkreta planer för detta ännu.

Bayern München Biljetter och resor

Gör en livslång dröm till verklighet genom fotbollsresor med Bayern-München. Är du en av alla dem i världen som älskar fotboll och då framförallt Tysklands genom tiderna mest framgångsrika lag, Bayern-München? Då har du nu chansen att åka på en oförglömlig fotbollsresa där du får möjlighet att se ditt favoritlag spela och samtidigt uppleva en av Europas häftigaste städer, München.

Har du tur så kan du varva din fotbollsresa med Bayern-München med öldrickande. I staden München, som för övrigt är Tysklands tredje största stad, hålls årligen Oktoberfest. Oktoberfest är en tvåveckorsfestival och drar årligen ölälskande turister från hela världen. Om man inte uppskattar denna festival eller åker på fotbollsresor med Bayern München under andra delar av året finns det en mängd andra nöjen. Bland annat erbjuder staden ett besök på det jättelika tekniska museet Deutsches Museum.

Fotbollsresor med Bayern München går att beställa i tre olika paket. Det bästa och mest fördelaktiga är att beställa ett paket som inkluderar resa, boende och matchbiljett. Andra alternativ är en fotbollsresa som inkluderar boende och matchbiljett, alternativt endast matchbiljett.

Att se och göra i München

Om du reser till München i oktober rekommenderas att du tar del av den årliga öl- och matfestivalen Oktoberfest. Det finns dock även mycket annat att se och göra i München. Varför inte ta en tripp till Blomberg där du kan åka bobsleigh (även utan is), besöka slottet Schloss Nymphenburg eller gå på det enorma BMW-museet.