Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Matcher säsongen 2021 | 2022

24 okt 2021
Ajax vs PSV Eindhoven
Amsterdam ArenA
Eredivisie
fr3 390 kr
Läs mer

Psv Eindhoven Biljetter och resor

Är du en av alla dem som bara älskar fotboll och då i synnerhet storfotboll? Älskar du, din familj eller dina vänner holländsk fotboll och då speciellt PSV-Eindhoven? Har du svarat, ja, på en eller flera av dessa frågor är fotbollsresor med PSV Eindhoven något att satsa på.

Passa på att köpa en fotbollsresa med PSV Eindhoven och se ditt favoritlag kämpa mot motståndarna på Philips Stadion samtidigt som du under ett par dagar får njuta av den vackra nederländska staden Eindhoven. Laget PSV Eindhoven grundades från början av elektronikjätten Philips som en företagsklubb till de anställda. Under åren har klubben vuxit och är idag en av Nederländernas främsta och mest framgångsrika fotbollsklubbar med sin absoluta storhetstid under 70-talet.

Staden Eindhoven är den femte största staden i Nederländerna och är i grund och botten en industristad. Trots detta kan staden erbjuda allt för att roa sig oavsett om det handlar om en småbarnsfamilj eller ett livligt ungdomsgäng. I Eindhoven finner ni stora shoppingstråk med trevliga barer och caféer såväl som nattklubbar och pubar. För den kulturellt intresserade resenären erbjuder staden museer och teatrar såväl som vackra parker och många historiska byggnader.

Köp fotbollsresor med PSV Eindhoven i paket som inkluderar flyg, hotell och matchbiljett. I andra fall går det att köpa paket som endast inkluderar hotell och matchbiljett, alternativt endast matchbiljett.