Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Matcher säsongen 2020 | 2021

Hamburger Biljetter och resor

Är du en av alla dem som drömt om att få se en fotbollsmatch i Bundesliga? Nu har du chansen att hänga med på fotbollsresor med Hamburger. Se ditt favoritlag ta sig an motståndarna på HSH Nordbank Arena. Laget Hamburger som faktiskt är det enda laget som spelat alla säsonger av Bundesliga sedan det grundades år 1963.

Varva en härlig och minnesvärd fotbollsupplevelse med god mat och dryck samt en stor dos med kultur. En fotbollsresa med Hamburger lämpar sig för alla och för hela familjen. Staden Hamburg erbjuder allt från enastående museer och teatrar till djurparker och nöjesfält. Avvara ett par dagar med familj eller vänner och åk på en fotbollsresa med Hamburger. Staden erbjuder fina restauranger, trevliga barer och ett vilt nattliv om så önskas.

I väntan på eller efter match kan det vara roligt att prova Hamburgs världsberömda nattliv. Staden har fått sitt vilda nattliv i arv från tiden då sjömännen ibland fick vänta i dagar på att få lägga ut igen. Resultatet av det blev en mängd barer som sedan kom att bli till nattklubbar.

Fotbollsresor med Hamburger går att beställa på flera olika sätt. Antingen kan ni köpa ett paket som innehåller resa, hotell och matchbiljett. Alternativet är att endast köpa matchbiljett och hotell eller bara en matchbiljett.