We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Matcher säsongen 2018 | 2019

Community Shield Biljetter och resor

Community Shield är namnet på en välgörenhetsmatch som spelas varje år på Wembley Arena i London. Det fullständiga namnet på denna match är FA Community Shield. Fram till 2002 gick den under namnet FA Charity Shield. Det är en fotbollsmatch som traditionsenligt inleder varje ny säsong i det fotbollstokiga England.
Det är faktiskt inte bara åskådarna på de ständigt utsålda läktarna på Wembley som får chansen att se denna mycket prestigeladdade match, en match som för övrigt alltid spelas mellan cup- och ligavinnarna i föregående års upplaga av den engelska fotbollen. Grejen är att matchen sänds via TV och kan på så sätt ses av en miljardpublik över hela världen. Det hör till traditionen att de lag som gör upp på planen bestämmer till vilket välgörande ändamål som de pengar som Community Shield drar in ska gå. Matchen har spelats sedan 1908 vilket alltså betyder att det är en mycket stolt tradition med drygt 100 år på nacken.

Manchester United kan ståta med 19 segrar, vilket med andra ord betyder att Man U har vunnit FA Community Shields allra flest gånger. Ska man säga något om denna ärevördiga fotbollsinstitution så kan man konstatera att det är höjdpunkten på det engelska fotbollsåret.

Recensioner och betyg för Fotbollsresa.nu

Läs alla recensioner här

4,7 av 5 (3 recensioner)

En mycket bra tjänst, kollar alltid här innan jag bokar min fotbollsresa. Prisjakt för fotbollsresor!

5 av 5

Bra sida som ger överskådlighet.

4 av 5

Bra information om lag och destinationer för en som inte varit på fotbollsresa tidigare.

5 av 5