We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Matcher säsongen 2019 | 2020

7 mars 2020
Fenerbahce vs Denizlispor
Sükrü Saracoglu Stadium
Super Lig
fr1 135 kr
Läs mer
22 mars 2020
Fenerbahce vs Kayserispor
Sükrü Saracoglu Stadium
Super Lig
fr1 135 kr
Läs mer
19 apr 2020
Fenerbahce vs Goztepe
Sükrü Saracoglu Stadium
Super Lig
fr1 135 kr
Läs mer
3 maj 2020
Fenerbahce vs Sivasspor
Sükrü Saracoglu Stadium
Super Lig
fr1 135 kr
Läs mer
17 maj 2020
Fenerbahce vs Caykur Rizespor
Sükrü Saracoglu Stadium
Super Lig
fr2 525 kr
Läs mer

Fenerbahce Biljetter och resor

Fotbollsresor med Fenerbahçe är det ultimata sättet att införliva ett livs dröm. Åk på ditt livs sportresa och få ut så mycket som möjligt av Istanbul med allt staden har att erbjuda. En fotbollsresa med Fenerbahçe lämpar sig för hela familjen och är ett perfekt sätt att roa sig själv tillsammans med dem man älskar.

Avvara ett par dagar eller en långhelg till att åka till Istanbul för att se ert favoritlag spela. Laget Fenerbahçe är ett av Turkiets mest framgångsrika fotbollslag och spelar sina hemmamatcher på arenan Fenerbahçe ?ükrü Saraco?lu Stadyumu. Förutom fotboll deltar klubben i en mängd andra sporter, bland annat basket där de spelar på hög europeisk nivå.

Fotbollsresor med Fenerbahçe är ett äventur som inte går att likna med någonting annat. Den gigantiska staden Istanbul erbjuder allt man kan önska, här finns en stor mängd historia och kultur såväl som livligt uteliv och vackra parker. I Istanbul möts två världsdelar, Europa och Asien. På den europeiska sidan finner ni den historiska delen med exempelvis sultanens Topkapipalats, Blå moskén och den stora basaren. Förutom historia och kultur erbjuder staden ett livligt nattliv med stora nattklubbar och fina restauranger.

Avvara ett par dagar och köp fotbollsresor med Fenerbahçe. Köp ett paket med flyg, hotell och matchbiljett eller ordna resan själv och köp därmed paketet som innehåller hotell och matchbiljett, alternativt en matchbiljett.