Matcher säsongen 2019 | 2020

Fenerbahce Biljetter och resor

Fotbollsresor med Fenerbahçe är det ultimata sättet att införliva ett livs dröm. Åk på ditt livs sportresa och få ut så mycket som möjligt av Istanbul med allt staden har att erbjuda. En fotbollsresa med Fenerbahçe lämpar sig för hela familjen och är ett perfekt sätt att roa sig själv tillsammans med dem man älskar.

Avvara ett par dagar eller en långhelg till att åka till Istanbul för att se ert favoritlag spela. Laget Fenerbahçe är ett av Turkiets mest framgångsrika fotbollslag och spelar sina hemmamatcher på arenan Fenerbahçe ?ükrü Saraco?lu Stadyumu. Förutom fotboll deltar klubben i en mängd andra sporter, bland annat basket där de spelar på hög europeisk nivå.

Fotbollsresor med Fenerbahçe är ett äventur som inte går att likna med någonting annat. Den gigantiska staden Istanbul erbjuder allt man kan önska, här finns en stor mängd historia och kultur såväl som livligt uteliv och vackra parker. I Istanbul möts två världsdelar, Europa och Asien. På den europeiska sidan finner ni den historiska delen med exempelvis sultanens Topkapipalats, Blå moskén och den stora basaren. Förutom historia och kultur erbjuder staden ett livligt nattliv med stora nattklubbar och fina restauranger.

Avvara ett par dagar och köp fotbollsresor med Fenerbahçe. Köp ett paket med flyg, hotell och matchbiljett eller ordna resan själv och köp därmed paketet som innehåller hotell och matchbiljett, alternativt en matchbiljett.

Recensioner och betyg för Fotbollsresa.nu

Läs alla recensioner här

4,7 av 5 (3 recensioner)

En mycket bra tjänst, kollar alltid här innan jag bokar min fotbollsresa. Prisjakt för fotbollsresor!

5 av 5

Bra sida som ger överskådlighet.

4 av 5

Bra information om lag och destinationer för en som inte varit på fotbollsresa tidigare.

5 av 5