Besök en takbar på din fotbollsresa

Ofta förknippas fotbollsresor med bar- och restaurangbesök i staden man åker till. Och vad passar inte bättre då än att ladda upp innan matchen med lite bira eller drinkar på någon av stadens takbarer. Här får man ofta magnifika och storslagna utsikter över hela staden och de flesta sevärdheter. Så slipper man springa runt på sightseeing och stressa. Slå er istället ner i någon skön loungemöbel och njut av iskall dryck till härliga vyer. På de populäraste resmålen för fotbollsresor i Europa, t ex Barcelona, London, Milano, Madrid, Rom, Paris och Berlin finns det mängder med bra rooftops att koppla av med mat och dryck på.

Att besöka takbarer har blivit en av de senaste trenderna inom resor - och vi förstår varför. Fotboll, dryck, fest, avkoppling och underbara utsikter på en och samma resa. Kan ju inte bli mycket bättre!

Så för er som ska åka på fotbollsresa eller bara resa generellt till någon av Europas eller övriga världens storstäder så finns det mängder med sköna takbarer att besöka. En komplett guide till världens alla takbarer hittar ni på therooftopguide.com. Världens störst hemsida om just takbarer. Här finns bilder, info, öppettider, länkar till hemsida och sociala medier samt kartor.

För mer info kika här:

Website: http://www.therooftopguide.com/
Instagram: @therooftopguide
Facebook: The Rooftop Guide
Twitter: @therooftopguide
Blogg: http://blog.therooftopguide.com/