Fotbollsresor West Ham

Jämför fotbollsresor med West Ham

Matcher säsongen 2015/2016

12 MARS 2016 Manchester United - West Ham Old Trafford FA Cup
fr 1 760 kr
Läs mer »
19 MARS 2016 Chelsea - West Ham Stamford Bridge Premier League
fr 1 789 kr
Läs mer »
2 APRIL 2016 West Ham - Crystal Palace Upton Park Premier League
fr 3 000 kr
Läs mer »
9 APRIL 2016 West Ham - Arsenal Upton Park Premier League
fr 3 895 kr
Läs mer »
13 APRIL 2016 West Ham - Manchester United Upton Park FA Cup
fr 2 195 kr
Läs mer »
17 APRIL 2016 Leicester - West Ham Premier League
fr 3 950 kr
Läs mer »
20 APRIL 2016 West Ham - Watford Upton Park Premier League
fr 2 642 kr
Läs mer »
30 APRIL 2016 West Bromwich - West Ham The Hawthorns Premier League
fr 2 950 kr
Läs mer »
7 MAJ 2016 West Ham - Swansea Upton Park Premier League
fr 4 915 kr
Läs mer »
10 MAJ 2016 West Ham - Manchester United Upton Park Premier League
fr 4 695 kr
Läs mer »
15 MAJ 2016 Stoke - West Ham Britannia Stadium Premier League
fr 2 550 kr
Läs mer »

Kort om Upton Park

De första åren spelade West Ham sina hemmamatcher på arenan Memorial Ground. År 1904 flyttade man sedan in i den nybyggda arenan Boleyn Ground. Idag går dock arenan allt som oftast under namnet Upton Park. Publikrekordet ligger på 42 322 åskådare, men så många får inte plats på Upton Park i nuläget. Arenan har strax över 35 000 sittplatser.

Att se och göra i London

Stadsdelen West Ham är hem för många av de anläggningar som användes vid Sommar-OS i London 2012. Här finns mycket att se. I övrigt har du hela London att utforska, antingen före eller efter matchen, eller både och. Det är svårt att bli uttråkad i London.

Upton Park - West Ham United

West Ham - fotbollsresa

West Ham United FC, eller The Hammers som klubben ofta kallas, är en av många stora fotbollsklubbar i London. Genom åren har West Ham ofta funnits med i den engelska toppdivisionen. Klubbens storhetstid inföll på 1960-talet då man var ett av de bästa lagen i England och Europa. Då spelade legender som Booby Moore, Martin Peters och Geoff Hurst i laget.

Biljetter och resor

En fotbollsresa med West Ham bokar du enklast via en resebyrå som specialiserar sig på fotbollsresor. Då får du matchbiljetter och hotell, eller matchbiljetter, hotell och flyg, i ett paket. Om du vill ordna biljetter på egen hand kan du besöka West Hams hemsida eller köpa biljetter vid arenan eller via telefon.

Fakta om West Ham

West Ham United bildades 1895 som Thames Ironworks FC. I stadsdelen West Ham i London låg vid den här tiden en hel rad stålindustrier, därav namnet. År 1900 ändrade klubben sedan namn till West Ham United Football Club. West Ham har fyra större meriter genom årens lopp. Klubben har tagit hem FA-cupen tre gånger och även stått som segrare i Cupvinnarcupen (1965). Någon ligaseger har det dock inte blivit ännu.

TABELL & RESULTAT

West Ham

Det finns West Ham 9 resebyråer, som arrangerar fotbollsresor med

Vill du se engelsk toppfotboll när den är som bäst? Inget slår en äkta Premier League-match live och nu har du chansen att infria denna dröm genom att köpa fotbollsresor med West-Ham United. Laget som varit arbetsgivare åt några av världens bästa fotbollsspelare, såsom Geoff Hurst, Bobby Moore och Martin Peters. Heja fram ditt lag till seger på Boleyn Ground och njut av ett par dagar eller en långhelg i London. Tag med dig dina vänner eller familjen på ett äventyr med en fotbollsresa med West-Ham. Alla har glädje av denna resa som bjuder på äkta toppfotboll och goda möjligheter till shopping och nöje i London. Passa på att besöka det världsberömda köpcentret Harrods eller tag en spännande tur till Madame Tussauds vaxkabinett och hälsa på Jack the Ripper såväl som den föredetta Påven Johannes Paulus II. I väntan på avspark är pubarna Duke of Edinburgh och The Queens populära samlingsplatser för West-Hams supportrar. Tag en bit mat eller avnjut en kall dricka medan du känner hur fotbollsstämningen når sitt esse.

Ni har tre valmöjligheter när ni köper Fotbollsresor med West-Ham. Bäst och enklast är att köpa ett paket som inkluderar resa, boende och match, alternativt ett paket med endast matchbiljett och hotell. Vill ni ordna med boende och resa själva finns möjligheten att endast köpa matchbiljett.