Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Matcher säsongen 2020 | 2021

Turkiet Biljetter och resor

Turkiet är långt ifrån bara sol, bad och kebab. Landet är även en fotbollsnation av Guds nåde. Lag som Fenerbahce och Galatasaray har i flera år visat att även turkarna vet hur man sparkar långa bollar i mål.

Det har blivit mycket populärt med fotbollsresor till Turkiet. Landet som balanserar på gränsen mellan Europa och Asien har en lång och stolt fotbollshistoria att luta sig tillbaka mot. Fenerbahce gör för övrigt anspråk på att vara Turkiets äldsta fotbollsklubb.

Det finns i huvudsak två sätt att åka på fotbollsresa till Turkiet. Antingen köper du en färdig paketresa där allt – flygbiljett, hotellrum och biljetter till matchen – ingår. Dessa biljetter brukar säljas av olika researrangörer som är specialiserade på just fotbollsresor. Ett annat alternativ är att du själv syr ihop din egen fotbollsresa och själv bokar biljetter samt hotell. Det finns en mängd webbsidor med information om hur du ska gå tillväga.

På plats i Turkiet ska du naturligtvis inte gå miste om allt som finns att se och upptäcka utanför själva fotbollsarenan. Turkiet är ett land med lång och stolt historia och det finns därför många sevärdheter att besöka. Landets mångtusenåriga historia sträcker sig tillbaka till Antiken. Trots att Turkiet är en modern ateistisk stat så finns det många kyrkor och moskéer att besöka och nöjeslivet i de större städerna är mycket intensivt. Landets kuster mot Medelhavet, Egeiska havet och Svarta havet inbjuder till skön avkoppling och salta bad.