Matcher säsongen 2019 | 2020

15 okt 2019
Sverige vs Spanien
Friends Arena
Fotbolls-EM
fr 490 kr
Läs mer

Spanien Biljetter och resor

Att boka biljett och ge sig iväg på fotbollsresa har mer eller mindre blivit ett veritabelt folknöje i vårt land. Allt fler upptäcker nämligen fördelarna och den stora behållningen i att sätta sig på flyget till någon stad ute i Europa för att på ort och ställe njuta av fotboll i världsklass. En fotbollsresa behöver dock inte bara innehålla fotboll hela tiden. En sådan tripp har nämligen så mycket mer att bjuda på än bara två lag som sparkar boll.

Många researrangörer satsar numera på att sälja fotbollsresor i paketform, där allting ingår i priset. Du får på så sätt både flygbiljett, hotellövernattning och matchbiljett. Det är ett billigare och enklare alternativ än om du själv skulle ha snickrat ihop din resa.

Spanien är för alla fotbollsälskare synonymt med La Liga, av eniga fotbollsexperter ansedd som en av världens bästa proffsligor i fotboll. Gillar man spansk fotboll ska man därför inte missa chansen att åka på fotbollsresa till Spanien. Real Madrid, FC Barcelona, Athletic Bilbao och alla de andra topplagen i La Liga borgar för en fotbollsupplevelse utöver det vanliga. I Spanien är fotboll nästan jämförbart med en religion och folk går man ur huse för att se sina favoritlag spela.

Åker du på fotbollsresa till Spanien så får du inte missa allt som finns utanför arenan. Klimatet är oftast varmt och skönt året runt så möjligheterna till sol och bad är naturligtvis mycket goda. Mallorca och Costa del Sol är bara två regioner som ofta förknippas med avspänt strandliv.

Recensioner och betyg för Fotbollsresa.nu

Läs alla recensioner här

4,7 av 5 (3 recensioner)

En mycket bra tjänst, kollar alltid här innan jag bokar min fotbollsresa. Prisjakt för fotbollsresor!

5 av 5

Bra sida som ger överskådlighet.

4 av 5

Bra information om lag och destinationer för en som inte varit på fotbollsresa tidigare.

5 av 5