Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Matcher säsongen 2021 | 2022

29 okt 2021
Queens Park Rangers vs Nottingham Forest
Loftus Road
Championship
fr 495 kr
Läs mer
19 nov 2021
Queens Park Rangers vs Luton Town
Loftus Road
Championship
fr 385 kr
Läs mer
24 nov 2021
Queens Park Rangers vs Huddersfield
Loftus Road
Championship
fr 285 kr
Läs mer
5 dec 2021
Queens Park Rangers vs Stoke
Loftus Road
Championship
fr 385 kr
Läs mer
18 dec 2021
Queens Park Rangers vs Swansea
Loftus Road
Championship
fr 385 kr
Läs mer
26 dec 2021
Queens Park Rangers vs Bournemouth
Loftus Road
Championship
fr 385 kr
Läs mer
15 jan 2022
Queens Park Rangers vs West Bromwich
Loftus Road
Championship
fr 385 kr
Läs mer
29 jan 2022
Queens Park Rangers vs Reading
Loftus Road
Championship
fr 385 kr
Läs mer
5 feb 2022
Millwall vs Queens Park Rangers
The Den
Championship
fr 525 kr
Läs mer
9 feb 2022
Queens Park Rangers vs Middlesbrough
Loftus Road
Championship
fr 285 kr
Läs mer
19 feb 2022
Queens Park Rangers vs Hull
Loftus Road
Championship
fr 385 kr
Läs mer
23 feb 2022
Queens Park Rangers vs Blackpool
Loftus Road
Championship
fr 285 kr
Läs mer
5 mars 2022
Queens Park Rangers vs Cardiff
Loftus Road
Championship
fr 475 kr
Läs mer
19 mars 2022
Queens Park Rangers vs Peterborough
Loftus Road
Championship
fr 475 kr
Läs mer
2 apr 2022
Queens Park Rangers vs Fulham
Loftus Road
Championship
fr 665 kr
Läs mer
18 apr 2022
Queens Park Rangers vs Derby
Loftus Road
Championship
fr 495 kr
Läs mer
30 apr 2022
Queens Park Rangers vs Sheffield United
Loftus Road
Championship
fr 495 kr
Läs mer

Fotbollsresor med Queens Park Rangers

Queens Park Rangers FC är en av de mindre fotbollsklubbarna i London. Intressant är att QPR har spelat sina hemmamatcher på inte mindre än 20 olika fotbollsplaner och arenor genom historien.

Loftus Road är en mycket liten arena, faktiskt den minsta i Premier League, vilket gör att matchbiljetterna ofta går åt mycket snabbt. Du kan boka biljetter på nätet eller via telefon, men det bästa valet är att boka via en svensk researrangör. Då får du dessutom möjlighet att boka till flyg och hotell i samma paket.

Queens Park Rangers Football Club bildades 1882, som en av de första fotbollsklubbarna i London. Bildandet skedde genom en sammanslagning av lagen St Jude's och Christchurch Rangers. Eftersom de flesta av spelarna kom från stadsdelen Queen's Park föll det sig naturligt att den nybildade klubben fick namnet Queens Park Rangers. QPR är verkligen inte en av de mest meriterade klubbarna i England, men man kan i varje fall ståta med en ligacupvinst (1967) och en finalplats i FA-cupen (1982). Under 1990-talet var QPR i stor kris, både sportsligt och ekonomiskt, men genom ett välkommet finansiellt tillskott av de nya ägarna Flavio Briatore och Bernie Ecclestone (kända från Formel 1) har nu QPR blivit en mer välmående klubb.

Kort om Loftus Road

Queens Park Rangers – också kända som enbart QPR – är en av Englands äldsta klubbar och med andra ord fylld av spännande historia och traditioner. Ny historia skrivs inte minst på klubbens hemmaplan Loftus Road, där laget spelat i 100 år nu. Så hör det också till saken att QPR har sin hemmaplan i en av världens mest populära städer, London.

Fakta om Loftus Road

På Loftus Road får 18 439 åskådare plats, vilket kanske inte imponerar i jämförelse med andra arenor i England. Publikrekordet ligger däremot högt över den egentliga maxkapaciteten. 1974 var det hela 35 353 åskådare på plats under en match mot Leeds United.

Transport

Loftus Road ligger cirka tio kilometer från Londons centrum. Därifrån har du många bra alternativ för att leta dig fram till arenan. Om du kör bil kan du med fördel välja A40, som tar 20 minuter utan trafik. Om du går till fots kan du åka tunnelbana. Stig på vid Charing Cross Underground Station mot Bakerloo (brun linje) och kliv av vid Oxford Circus Station. Härifrån kan du ta den röda linjen mot Northolt och stiga av vid White City Station. Till sist måste du ta en tio minuters promenad för att komma fram till Loftus Road. Allt som allt tar det lite över en halvtimma att komma fram.

Arenans historia


Loftus Road stod färdigbyggd år 1904, men det har inte alltid varit där som QPR hört hemma. Klubben, som grundades 1882, spelade inledningsvis sina hemmamatcher på en lång rad andra arenor, innan det under 1917 bar av till Loftus Road. Innan dess hade amatörlaget Shepherd’s Bush FC använt arenan.

Det mesta tyder på att QPR har kommit till Loftus Road för att stanna. I år är det hela 100 år sedan klubben gjorde entré på planen i stadsdelen White City. Här har QPR spelat i alla de år, med undantag för säsongerna 1931/1932 och 1932/1933 då de gjorde en avstickare till White City Stadium. Detsamma skedde 1962/1963, men den gången blev det inte ens en hel säsong eftersom QPR fick hemlängtan och återvände till Loftus Road.

Queens Park Rangers Biljetter och resor

Oavsett om man är fanatiskt intresserad av fotboll eller om man bara uppskattar engelsk fotboll i största allmänhet är Fotbollsresor med Queens Park Rangers en upplevelse för livet. Att stå på läktaren och hurra för sitt favoritlag fyller en med obeskrivliga känslor och ett adrenalinrus som kan liknas med fallskärmshopp. Det gamla laget Queens Park Rangers som bildades redan 1882, då som St. Judes, är aktiva än idag och spelar tuff engelsk fotboll i London.

Fotbollsresor med Queens Park Rangers lämpar sig för hela familjen och blir ett oförglömligt äventyr för alla inblandade parter. Tag med vännerna eller familjen till London och se äkta brittisk fotboll när den är som bäst. Förutom fotboll erbjuder London några av världens häftigaste och mest innehållsrika shoppinggator. Förutom shopping finns det en oräknelig mängd sevärdheter att besöka såsom Towern och Big Ben. London är full av möjligheter, nöjen och sevärdheter för hela familjen. På kvällarna och nätterna antar London en helt annan skepnad och förvandlas till en exklusiv partystad. Nattklubbarna och barerna håller öppet till långt in på småtimmarna, så en besökare i London behöver inte oroa sig för att ha tråkigt.

Fotbollsresor med Queens Park Rangers köps bäst i paket som inkluderar resa, boende och matchbiljett. Andra alternativ är att ordna med resa själv och bara köpa paket med matchbiljett och boende, alternativ att endast köpa matchbiljett.

Annat att göra i London

London är en världsmetropol, vilket gör att det finns upplevelser och aktiviteter för alla. Varför inte göra ett besök på världsberömda British Museum eller ta en kik på vaxdockorna på Madame Tussauds?