Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Matcher säsongen 2020 | 2021

Portugal Biljetter och resor

Portugal är ett av Europas vackraste länder och kan erbjuda allt man kan önska av en semester, minisemester eller långweekend. Fotbollsresor till Portugal blir allt mer populärt, inte bara i övriga Europa utan även i Sverige. Portugal har några av de bästa fotbollslagen med några av de bästa spelarna i världen. Av den anledningen är just fotboll tveklöst den mest populära publiksporten i landet. Några av dessa omåttligt populära fotbollsklubbarna är SL Benfica Lisboa, SC de Braga, FC Porto och Sporting CP Lisboa.

På Iberiska halvön ligger detta magnifika och vackra land, Portugal. Landet som för några hundra år sedan var ett av världens ledande nationer vad gällde handel och ekonomi. Idag kan Portugal erbjuda turister från hela världen ett storslaget landskap, spännande historia och en stor mängd kultur. Fotbollsresor till Portugal lämpar sig för alla, småbarnsfamiljer, nyförälskade såväl som gamla par, ungdomsgrupper och kompisgäng i allmänhet. Under dagen kan turister njuta av shopping i storstäder, soldyrkande på en av landets sandstränder eller vandringar i ett idylliskt landskap. På nätterna byter landet skepnad och nattklubbar och barer slår upp sina porter, festen slutar inte förrän de sista gästerna gått hem och då väntar en ny dag med nya möjligheter.

Fotbollsresor till Portugal kan köpas i följande paket: Flyg tur och retur+Hotellövernattning+Matchbiljett Hotellövernattning+Matchbiljett Matchbiljett