Fotbollsresor Liverpool

MATCHER

30 APRIL 2017 Everton - Chelsea Goodison Park Premier League
fr 1 412 kr
Läs mer »
7 MAJ 2017 Liverpool - Southampton Anfield Premier League
fr 270 kr
Läs mer »
12 MAJ 2017 Everton - Watford Goodison Park Premier League
fr 1 322 kr
Läs mer »
21 MAJ 2017 Liverpool - Middlesbrough Anfield Premier League
fr 1 502 kr
Läs mer »

fotbollsresor Liverpool

Är du en av alla de som går och drömmer om att få se äkta Premier League fotboll när den gör sig som bäst, live? Går du runt och önskar att du någon gång ska få se ditt favoritlag från Liverpool spela på hemmagräs? Nu har du chansen att göra just det. Fotbollsresor till Liverpool ger dig möjlighet att se Everton FC eller Liverpool FC på hemmaarena samtidigt som du under ett par dagar har chansen att uppleva staden Liverpool på riktigt.

Liverpool är hemstad åt några av Englands mest framgångsrika fotbollslag, Everton FC och Liverpool FC. Årligen spelar det spännande derbyn mellan dessa lag och nu har du chansen att åka på en fotbollsresa och se dessa tu spela, alternativt något av dessa lag spela mot andra klubbar.

Liverpool har mer än fotboll att skryta med. Bland annat är de hemstad åt några av världens största musikgrupper, såsom The Beatles och Atomic Kitten med många fler. Att Liverpool är en stad man lätt roar sig i och lätt fastnar för är kanske överflödigt att säga. Men fotbollsresor till Liverpool lämpar sig för alla oavsett om ni åker som familj eller att större ungdomsgäng. Alla har glädje av att få se denna stad och uppleva äkta Premier League fotboll på nära håll.

Gå direkt till Liverpool-Lag

Everton
Liverpool