We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Matcher säsongen 2019 | 2020

27 mars 2020
England vs Italien
Wembley Stadium
Vänskapsmatcher
fr 904 kr
Läs mer
12 juni 2020
Turkiet vs Italien
Fotbolls-EM
fr3 436 kr
Läs mer
17 juni 2020
Italien vs Schweiz
Fotbolls-EM
fr2 984 kr
Läs mer
21 juni 2020
Italien vs Wales
Fotbolls-EM
fr1 989 kr
Läs mer

Italien Biljetter och resor

Att köpa biljett och resa iväg på fotbollsresa har utvecklats till att bli ett folknöje i Sverige. Fler och fler fotbollsälskare upptäcker nämligen fördelarna med att sätta sig på planet ut i Europa för att njuta av fotboll i absoluta världsklass. En fotbollsresa kan dock innehålla så mycket mer än bara fotboll. Det fina i kråksången är att man kan kombinera fotboll med både shopping och sightseeing.

Många researrangörer satsar numera på att sälja fotbollsresor i paketform. På så sätt får du både flygbiljett, hotellövernattning och matchbiljett för en klumpsumma. Det blir alltså mycket enklare än om du själv skulle ha snickrat ihop din resa.

Italien är fotbollens förlovade land och långt mycket mer än bara pizza och spagetti. En fotbollsresa till Italien kan bli ett kärt minne för livet. Den stora fotbollsliga i Italien heter Serie A. Roma, Juventus och Milan är bara några av de totalt 20 topplag som spelar i italienska Serie A.

Åker du på fotbollsresa till Italien så får du inte missa allt som finns att se och upptäcka i detta land som vibrerar av historia och kultur. Rom var en gång i tiden huvudstad i det väldiga Romarriket och bär fortfarande spår efter denna tidsepok. Detta gäller för övrigt hela den italienska stöveln. Ett tips är att du i samband med att du bokar din fotbollsresa även ser till att boka en hyrbil så att du kan utnyttja tillfället att se dig om ordentligt.