Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Matcher säsongen 2019 | 2020

5 sep 2020
Sverige vs Frankrike
Friends Arena
Nations League
fr 490 kr
Läs mer

Frankrike Biljetter och resor

Ligue 1 är namnet på Frankrikes mest prestigefyllda fotbollsliga. Antalet spelande lag har i alla år pendlat mellan 18 och 20. Ligan håller mycket hög klass internationellt sett och har genom åren även lockat en rad olika svenska spelare till sig.

Precis som när det gäller många andra länder där det spelas bra fotboll så arrangeras det även fotbollsresor till Frankrike. Att köpa biljett och åka på fotbollsresa till landet som flyter av vin, ost och baguetter är mycket populärt, speciellt tidigt på året då man som svensk kan få möta våren i Paris och andra städer där det spelas fotboll av klass.

Har du planer på att ge dig iväg på fotbollsresa till Frankrike så ska du veta att det finns två sätt att fixa resan. Antingen vänder du dig till en researrangör som säljer paketresor där du får flyg, hotell och matchbiljett för en klumpsumma, eller så syr du ihop din egen resa och bokar hela klabbet på egen hand.

Alldeles oavsett hur du har tänkt att lägga upp din fotbollsresa så får du inte missa allt som Frankrike har att erbjuda sina besökare utanför fotbollsarenan. Utanför Paris hittar du den gigantiska nöjesparken EuroDisney som är värd minst ett par dagars besök för att man ska hinna med alla attraktioner som finns där. Den franska kungafamiljens sagoslott Versailles bör du också se till att besöka när du ändå befinner dig i trakterna.