Matcher säsongen 2018 | 2019

24 sep 2019
Arsenal vs Nottingham Forest
Emirates Stadium
EFL Cup
fr 275 kr
Läs mer
24 sep 2019
Watford vs Swansea
Vicarage Road
EFL Cup
fr 595 kr
Läs mer
24 sep 2019
Preston vs Manchester City
Wembley Stadium
EFL Cup
fr1 014 kr
Läs mer
25 sep 2019
Manchester United vs Rochdale
Old Trafford
EFL Cup
fr 250 kr
Läs mer
25 sep 2019
Chelsea vs Grimsby Town
Stamford Bridge
EFL Cup
fr 345 kr
Läs mer
25 sep 2019
MK Dons vs Liverpool
EFL Cup
fr 980 kr
Läs mer

EFL Cup Biljetter och resor

Carabao Cup, EFL-Cup, eller Football League Cup som det korrekta namnet på den engelska ligacupen lyder, är fotbollsturneringen på de brittiska öarna där segraren kvalificerar sig för vidare spel i UEFA Europa League. Turneringen är endast öppen för de 92 verksamma proffsklubbarna i England. Detta betyder alltså i praktiken att inga klubbar på amatörnivå göre sig nämnvärda besvär. EFL-Cup är en proffsturnering i ordets rätta bemärkelse. Den stora finalen i engelska ligacupen spelas under mycket högtidliga former på Englands nationalarena i fotboll, nya Wembley Stadium i London.

Finalspelet innebär att de två absolut bästa klubbarna i England gör upp om inte bara äran utan även en biljett till UEFA Europa League. Detta är en chans för alla fotbollsälskare att få njuta av den absolut bästa fotboll som tänkas kan på den planet vi kallar Jorden.

Nu finns det möjlighet för alla som uppskattar god fotboll av ädlaste märke att få ta del av detta på plats. Fotbollsresor har nämligen blivit ett veritabelt folknöje som lockar alltfler att köpa biljetter och ge sig iväg. Du kan köpa en skräddarsydd fotbollsresa för att se ditt favoritlag spela i EFL-Cup. Antingen köper du ett sådant paket där allt – flygresa, hotell och biljetter till matchen – ingår. Ett annat alternativ är att du själv syr ihop din egen fotbollsresa och exempelvis väljer högre standard på hotellet, fler extranätter eller bättre sittplats på arenan.

Recensioner och betyg för Fotbollsresa.nu

Läs alla recensioner här

4,7 av 5 (3 recensioner)

En mycket bra tjänst, kollar alltid här innan jag bokar min fotbollsresa. Prisjakt för fotbollsresor!

5 av 5

Bra sida som ger överskådlighet.

4 av 5

Bra information om lag och destinationer för en som inte varit på fotbollsresa tidigare.

5 av 5