Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Matcher säsongen 2021 | 2022

26 okt 2021
Arsenal vs Leeds
Emirates Stadium
EFL Cup
fr 795 kr
Läs mer
26 okt 2021
Chelsea vs Southampton
Stamford Bridge
EFL Cup
fr 395 kr
Läs mer
27 feb 2022
EFL Cup vs Final
Wembley Stadium
EFL Cup
fr3 485 kr
Läs mer

EFL Cup Biljetter och resor

Carabao Cup, EFL-Cup, eller Football League Cup som det korrekta namnet på den engelska ligacupen lyder, är fotbollsturneringen på de brittiska öarna där segraren kvalificerar sig för vidare spel i UEFA Europa League. Turneringen är endast öppen för de 92 verksamma proffsklubbarna i England. Detta betyder alltså i praktiken att inga klubbar på amatörnivå göre sig nämnvärda besvär. EFL-Cup är en proffsturnering i ordets rätta bemärkelse. Den stora finalen i engelska ligacupen spelas under mycket högtidliga former på Englands nationalarena i fotboll, nya Wembley Stadium i London.

Finalspelet innebär att de två absolut bästa klubbarna i England gör upp om inte bara äran utan även en biljett till UEFA Europa League. Detta är en chans för alla fotbollsälskare att få njuta av den absolut bästa fotboll som tänkas kan på den planet vi kallar Jorden.

Nu finns det möjlighet för alla som uppskattar god fotboll av ädlaste märke att få ta del av detta på plats. Fotbollsresor har nämligen blivit ett veritabelt folknöje som lockar alltfler att köpa biljetter och ge sig iväg. Du kan köpa en skräddarsydd fotbollsresa för att se ditt favoritlag spela i EFL-Cup. Antingen köper du ett sådant paket där allt – flygresa, hotell och biljetter till matchen – ingår. Ett annat alternativ är att du själv syr ihop din egen fotbollsresa och exempelvis väljer högre standard på hotellet, fler extranätter eller bättre sittplats på arenan.

Recensioner och betyg för Fotbollsresa.nu

Läs alla recensioner här

4,7 av 5 (3 recensioner)

En mycket bra tjänst, kollar alltid här innan jag bokar min fotbollsresa. Prisjakt för fotbollsresor!

5 av 5

Bra sida som ger överskådlighet.

4 av 5

Bra information om lag och destinationer för en som inte varit på fotbollsresa tidigare.

5 av 5