Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Matcher säsongen 2020 | 2021

Danmark Biljetter och resor

Ett utmärkt alternativ till en långweekend eller bara ett par dagars semester, för den fotbollsintresserade, är fotbollsresor till Danmark. I Danmark är just fotboll en av de största publiksporterna och landet kan skryta med många kända namn inom fotbollsvärlden.

Fotbollsresor till Danmark ger dig möjligheten att se några av landets bästa och mest framgångsrika klubbar spela, såsom FC København, Brøndby IF, Herfølge BK och AaB bara för att nämna några. Kanske kan du passa på att se en spännande landskamp mellan Danmark och Sverige, höra hur den danska klacken sjunger ”Vi är röde, vi är vide”. Se dansk storfotboll live och njut samtidigt av vad vårt härliga grannland har att erbjuda.

För oss svenskar förknippas Danmark oftast med huvudstaden Köpenhamn och kanske Pølse, men landet är så mycket mer än så. Passa på att njuta av den vackra naturen, de idylliska småstäderna och byarna som dyker upp lite här och var. Besök mackra och intressanta museer, fina parker och trädgårdar. Tag med familjen till den världsberömda temaparken Legoland och få en oförglömlig upplevelse i väntan på eller efter fotbollsmatch.

Fotbollsresor till Danmark kan köpas direkt i tre olika paket. Ni har möjlighet att köpa ett paket som inkluderar allt från resa tur och retur till boende och matchbiljett. En annan möjlighet är att köpa ett paket som endast inkluderar boende och matchbiljett, alternativt endast matchbiljett.