Fotbollsresor Barcelona

MATCHER

29 APRIL 2017 Espanyol - Barcelona RCDE Stadium La Liga
fr 1 169 kr
Läs mer »
6 MAJ 2017 Barcelona - Villarreal Camp Nou La Liga
fr 1 185 kr
Läs mer »
14 MAJ 2017 Espanyol - Valencia RCDE Stadium La Liga
fr 559 kr
Läs mer »
21 MAJ 2017 Barcelona - Eibar Camp Nou La Liga
fr 990 kr
Läs mer »
27 MAJ 2017 Barcelona - Alaves Camp Nou Copa del Rey
fr 2 995 kr
Läs mer »

fotbollsresor Barcelona

Fotbollsintresserad? Uppskattar du livefotboll? Gillar du värme, sandstränder och härliga shoppingstunder varvat med kultur och vackra byggnader? Om du har svarat, ja, på en eller flera av dessa frågor gör du bäst i att läsa vidare. Fotbollsresor till Barcelona är det ultimata äventyret för alla i alla åldrar.

Barcelona är hemstad åt framförallt två stora fotbollsklubbar. Den ena är FC Barcelona som är en av Europas största fotbollsklubbar. Hemmaarenan heter Camp Nou och anses vara en av Spaniens mäktigaste fotbollsarenor. Det andra fotbollslaget heter RCD Espanyol och deras hemmaarena heter Estadi Olímpic Lluís Companys.

En fotbollsresa till Barcelona ger dig möjlighet att ägna dig åt kulturvandringar och shopping såväl som sol och bad. Staden Barcelona har allt man kan begära oavsett om man älskar att shoppa, ligga och lapa sol, bada eller festa. Av den anledningen lämpar sig fotbollsresor till Barcelona för alla oavsett ålder. Passa på att gå en guidad vandring i Camp Nou i samband med din vistelse i staden. Ett annat måste när du befinner dig i Barcelona är att besöka den halvfärdiga, men ack så kända katedralen La Sagrada Familia.

Gå direkt till Barcelona-Lag

Barcelona
Espanyol